Annonser

KeyWeb.no - Finn hotell i Afrika

Fem opplevelser i København

Torsdag, 03. oktober 2013

Fem opplevelser i KøbenhavnKøbenhavn er blant de aller mest populære storbyene for nordmenn som ønsker seg en behagelig og hyggelig storbyferie. Danmarks hovedstad er en by som tiltalende på så mange måter at vi gjerne besøker den gang etter gang.Widerøe satser på Kristiansand

Tirsdag, 20. August, 2013

Widerøe satser på KristiansandWiderøe vil ytterligere styrke sitt rutetilbud fra Kristiansand. Fra høsten av vil flyselskapet daglig ha tretten avganger.SAS med tjueen nye flyruter

Torsdag, 13. Oktober, 2011

SAS med tjueen nye flyruterSAS åpner tjueen nye flyruter i løpet av 2012. Det kommer elleve nye ruter fra Norge, mens de andre fordeles mellom København og Stockholm. Rutetilbudet mellom Oslo og Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø vil i samme periode styrkes.

Tre utvalgte overnattingssteder i Roma

Thursday, 25 February, 2010

Roma hotellerÅ velge overnattingssted i Roma er ingen lett jobb. Byen er full av hoteller og andre overnattingstilbud. Det er særlig tre ting som peker seg ut når folk er misfornøyde med et overnattingssted i Roma, og det er frokost, størrelsen på rommet og gatestøy.

Les artikkel »

Fem opplevelser i Amsterdam

Wednesday, 24 June, 2009

Vindmølle i AmsterdamAmsterdam er en populær storby for nordmenn flest. Byen har mye å by på både av kultur og underholdning. Etter et besøk til denne metropolen, sitter du garantert igjen med mange varige inntrykk.

Her er fem ting du bør vurdere å få med deg på en storbyferie til Amsterdam.

Les artikkel »

Steder du bør besøke i London

Tuesday, 31 March, 2009

LondonMetropolen London har mange spennende severdigheter. Har du planer om å ta en storbyferie til London, så bør du gjøre mer enn kun å finne hotell i London og bestille flybilletter. Du bør også planlegge kort hva du ønsker å se. Du vil neppe ha mulighet til å besøke alt, så vi har derfor plukket ut fem attraksjoner som vi mener du bør få med deg.

Les artikkel »

Finn hotellrom på internett

Friday, 7 November, 2008

HotellsøkemotorerDet finnes en mengde tjenester for booking av hotellrom på internett, og det er tidligere blitt utført flere tester på hvilke hotellsøkemotorer som kommer best ut både på pris og funksjonalitet. Vi tar her for oss tre av de vi mener er best både på brukervennlighet og hotellpriser. Vinneren av testen er Bestillhotell.no, som er en portal hvor du kan bestille hotell og betale når du sjekker ut.

Les artikkel »

Steder du bør besøke i Berlin

Tuesday, 19 August, 2008

BerlinEtter murens fall er Berlin igjen senter for politikk og kultur i Tyskland. Byen byr besøkende på et utall av attraksjoner - både av eldre og nyere karakter. Har du planer om en storbyreise til Berlin i nær fremtid? Da bør du i tillegg til å tenke på hvilke Berlin hoteller som passer deg best og hvordan du skal finne rimelige flybilletter, gjøre deg opp noen tanker om hva du skal se i denne fantastiske metropolen. Her kommer vi med noen tips på hva du bør få med deg.

Les artikkel »

Er det fremdeles mulig å bestille rimelige flyreiser?

Friday, 18 July, 2008

FlyselskaperFlyreiser har i den siste tiden blitt en god del dyrere enn hva vi har blitt vant til i de seineste årene. Det har blitt vanskeligere å finne de aller billigste flybillettene, og vi som reisende må bare finne oss i at økte flypriser vil være en realitet så lenge oljeprisen er høy.

Les artikkel »

En liten guide til valg av hotell i Paris

Monday, 12 May, 2008

Luxembourgpalasset i ParisNår du bestiller en reise til Paris, så er hotellvalg den viktigste biten for at ferien skal bli vellykket. De aller fleste har hørt historier om hoteller som er under enhver kritikk. Her ser vi litt på hvordan du bør gå frem for å finne rett hotell i Paris.

Reisende har ulike utgangspunkt for hvilke hoteller de er på jakt etter. Har du tenkt å bruke mye penger på hotellet, så har du et godt utgangspunkt for å finne et suverent hotell. Er du derimot - som mange av oss - ikke ute etter luksushoteller, men overnatting til lave priser der kvalitet og hotellbeliggenhet er god, så er det en del grunnleggende ting du bør tenke på før du bestiller hotellrom.

Les artikkel »

Annonser


Sidekart | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | © 2004 - 2016 keyweb.no