Annonser

KeyWeb.no - Finn hotell i Afrika

Startsiden » Reise » Reiseartikler » Fem opplevelser i København

Fem opplevelser i København

Torsdag, 03 oktober 2013

København er blant de aller mest populære storbyene for nordmenn som ønsker seg en behagelig og hyggelig storbyferie.

Danmarks hovedstad er en by som tiltalende på så mange måter at vi gjerne besøker den gang etter gang. Hyggelige mennesker, gode shoppingmuligheter, et godt utvalg av restauranter, barer og andre utesteder, flott arkitektur og tiltalende byrom er noen av ingrediensene som vil gjøre din storbytur til København til en suksess. I tillegg finnes det bredde i hotellutvalget hvor du kan finne steder som passer både for familier og romantiske- og spaopphold.

Her er fem ting du bør vurdere å få med deg på en storbyferie til København.

Tivoli i KøbenhavnTivoli
Fornøyelsesparken er et herlig sted enten du er her på guttetur, sammen med familien eller på et romantisk opphold. Alle aktivitetene her vil gi enhver et smil rundt munnen, selv om du ikke nødvendigvis er blant den yngre garde. På kveldstid vil også Tivoli være et godt valg for kjærestepar der de ulike lyskildene gir parken et romantisk preg. I tillegg er det mange steder hvor du kan nyte en bedre middag eller bare noe godt å drikke.

Botanisk Have i KøbenhavnBotanisk Have
Botanisk Have er et parkområde hvor et svært utvalg av planter og pent opparbeidete områder gir besøkende vakre opplevelser. Parken passer for de oppriktig planteinteresserte, de som kun ønsker å rusle en tur eller for forelskede par.

 

Nyhavn i KøbenhavnNyhavn
Det flotte havneområdet Nyhavn er godt kjent blant nordmenn og et populært sted å slå seg ned for å nyte en utepils eller en matbit. Yrende folkeliv langs havnepromenaden, de mange utestedene og gamle og flotte bygninger gjør dette til et av de mest besøkte områdene for storbyhungrige nordmenn i København.

 

Strøget i KøbenhavnStrøget
Er du på shoppingtur til København, så er handlegaten Strøget et sikkert valg for shopping. Strøget er den den lengste gågaten i Europa, og kan by på et bredt utvalg av merkebutikker og andre shoppingmuligheter.

 

 

København ZooKøbenhavn Zoo
København Zoo er i tillegg til Tivoli et sikkert valg for å gjøre familieturen til en suksess. Dyrehagen med over 250 arter vil gi både yngre og eldre spennende opplevelser.


Annonser


Sidekart | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | © 2004 - 2016 keyweb.no